Trainingen

Stilstaan bij: hoe, wat, waarom en andersom…


De trainingen zijn een verdieping op de workshops en bieden oefeningen voor het bereiken van daadwerkelijke gedragsverandering.

Art2Vivre heeft standaard trainingen en klantspecifieke trainingen. De standaardtrainingen worden met regelmaat gegeven, daar waar de agenda dat toelaat.

Klantspecifieke trainingen zijn maatwerk die incompany worden gegeven en op de wensen van de opdrachtgever worden afgestemd.

De trainingen bieden ondersteuning aan jou of jouw organisatie bij ontwikkeling- en verandertrajecten. Maak vrijblijvend kennis.

Referentie


‘’ Jouw levenservaring en positieve energie geeft anderen een duwtje vooruit. Ik ben in beweging gekomen, dank je wel! ‘’

Empowerment training

Benader iedere situatie vanuit een positieve houding


Positief denken kun je trainen maar zoals met ieder talent moet je het ontwikkelen en toepassen om het echt voor je te laten werken. Art2Vivre heeft een programma ontwikkeld om zelfredzaamheid en mentale fitheid te bevorderen.

Binnen een programma, verdeeld over 8 sessies, krijgen deelnemers technieken aangeboden die ze helpen hun leven op een positieve manier te benaderen.
De deelnemers ontwikkelen een natuurlijke motivatie om deel te nemen aan het leven vanuit “Ja, ik wil” in plaats van “Ja, ik moet”. Dit resulteert in minder stress.

De grote variatie in didactische werkvormen zorgt voor bijzonder positieve resultaten.
Het verhoogt het bewustzijn, geeft kracht en laat mensen specifieke kennis en vaardigheden op doen, zodat ze meer controle krijgen over hun beslissingen en acties.

mountain

Het stuur in eigen handen

‘’ Het leven heeft meer te bieden dan gehaastheid. ‘’


fietsbell

De training reikt je technieken aan die je helpen om de automatische piloot uit te schakelen. Mindful zijn is niets anders dan kijken naar jouw gedachten om vervolgens zelf bewust te kiezen welke gedachten je vaker wilt toelaten.

Mindfulness leert je bewuster te leven, in het hier en nu. Het is een levenshouding die direct invloed heeft op jouw hele systeem en jouw vitaliteit bevordert.

Niet zozeer het oplossen van stressfactoren staat hier centraal, maar het aannemen van een andere houding ten aanzien van situaties die onrust of nare gevoelens veroorzaken.

Art2Vivre biedt je een mindfulnesstraining in acht wekelijkse bijeenkomsten en is geschikt voor zowel werknemers als leidinggevenden. Maar ook voor iedereen die een vol en druk leven leidt en dat graag anders zou willen.

Art2Vivre ontwikkelt graag een training die past bij jouw behoefte. Wil je meer informatie? Neem dan nu contact op met Art2Vivre. We zien ernaar uit van je te horen!

Referentie


‘’ Ik heb geleerd om minder te piekeren. Ik leef minder op de automatische piloot en doe de dingen met meer aandacht. Gewoon, leuker leven! ‘’

Contact

‘’ Persoonlijk contact maakt het verschil ‘’


Wil je meer weten over de mogelijkheden van Art2Vivre of heb je een vraag?

Laat je gegevens hier achter en ik neem snel contact met je op.
Liever rechtstreeks bellen of mailen? Dat kan! Je bereikt Art2Vivre via Elisa Lamy, tel.nr. 06 1073 4025 of e-mail info@art2vivre.nl