Projecten

‘’ Het leven is geen straat met eenrichtingsverkeer ‘’


De kracht van Art2Vivre vertaalt zich naar zeer diverse projecten. Van workshops over zelfregie tot onderzoekend leren en techniek op de basisschool.

Art2Vivre adviseert en ondersteunt jou en organisaties in ontwikkeling- en verandertrajecten. Met een veelzijdig palet aan expertise en talenten help ik je graag met een oplossing op maat.

Of het nu gaat om mensen meer zelfleiderschap te helpen ontwikkelen, efficiënter omgaan met tijd en spullen of meer werk- en leefplezier, jouw vraag wordt vertaalt in een resultaatgerichte workshop of een effectieve training.

Zit je met een specifieke vraag? Ik adviseer je graag,

Maak vrijblijvend kennis.

projecten

Givability trainer

“De kracht van geven. “


project-givability
Sinds het najaar 2018 maakt Art2vivre deel uit van de training groep Letsgoactive. Art2vivre zet haar expertise in op het gebied van persoonlijk effectiviteit en leiderschap.

Letsgoactive is een trainingsbureau voor energieke, praktische trainingen op het gebied van Hospitality, Gastvrijheid en Leiderschap!
Letsgoactive schakelde Art2vivre in voor een project binnen de hotellerie in Frankrijk.

Givability
Bij dit project staat Givability en de Franse taal centraal. Givability® gaat uit van de kracht van geven, je geeft daarmee kleur aan je werk en je omgeving. Met Givability® zorg je actief voor blije klanten, een optimaal resultaat, een collegiale werksfeer en enorm veel werkplezier.

Duurzaam Rivierenland

“Wees de verandering die je wilt zien in de wereld. “


Art2Vivre werkt op projectbasis voor de Stichting Duurzaam Rivierenland. De activiteiten richten zich op natuur- en milieueducatie en op een project rondom zwerfafval: “Tiel Supporter van Schoon”.

Als schoolambassadeur onderhouden we de contacten met meerdere basisscholen en onderzoeken we de vraag naar natuur-educatieve lesmiddelen en -methoden.

Initiatief

Het project rondom zwerfafval is een initiatief waarin de gemeente Tiel, de Avri en de Stichting Duurzaam Rivierenland samenwerken.

Art2Vivre heeft hierin een ondersteunende rol bij het communiceren, organiseren en coördineren van activiteiten.

plantje

Empower Talents

” If you can dream it,you can do it. “


empower talents
In opdracht van Bruce Cerew oprichter van de stichting The Ray of Light heeft Art2Vivre een trainingsprogramma van 12 weken ontwikkeld en uitgevoerd.

Empower Talent is een project dat zich richt op ex-vluchtelingen en asielzoekers. Met de training wordt een bewustwordingsproces in gang gezet. De deelnemers worden gesteund en gestimuleerd het leven op een positieve manier te benaderen.

Resultaat

Deze training daagt de mensen uit hun talenten in Nederland te gebruiken en draagt bij aan een volwaardige toekomst en integratie in de Nederlandse samenleving.

In de training staan mindfulness en positief denken centraal. De gevarieerde werkvormen aangepast aan deze specifieke doelgroep, hebben tot succesvolle resultaten geleid. Dit project krijgt binnenkort een vervolg.

Referentie


‘’ Ik voel verbondenheid met de trainer omdat zij haar persoonlijke ervaringen deelt, haar kennis komt niet alleen uit boeken ‘’

Brede School Tiel

” Onderzoekend leren, techniek en creatief denken “


In opdracht van de organisatie Sportfriends heeft Art2Vivre een lessenprogramma “Techniek en onderzoekend leren’ voor de basisschool ontwikkeld.

Art2Vivre verzorgt het hele traject van ontwikkelen tot uitvoeren. In een serie van 5 lessen krijgen leerlingen van groep 3 tot en met groep 8 de gelegenheid kennis te maken met techniek binnen een breed perspectief.

Aanpak

Door middel van gerichte opdrachten en door het uitvoeren van experimenten kunnen ze onderzoeken en ervaren wat techniek is.
Samen gaan we op ontdekkingstocht: we doen proefjes, we gaan knutselen en bouwen. We leren hoe natuur en techniek één zijn.

klas

Contact

‘’ Persoonlijk contact maakt het verschil ‘’


Wil je meer weten over de mogelijkheden van Art2Vivre of heb je een vraag?

Laat je gegevens hier achter en ik neem snel contact met je op.
Liever rechtstreeks bellen of mailen? Dat kan! Je bereikt Art2Vivre via Elisa Lamy, tel.nr. 06 1073 4025 of e-mail info@art2vivre.nl